Vrijwilligers voor 1-op-1 contact gezocht

Zonnehuis Bovenkerk biedt zorg aan 48 bewoners met dementie. Voor de activiteiten zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die met liefde en warmte onze ouderen willen helpen. Uw inzet is vanaf 1x per maand van harte welkom.

Vanuit de activiteitenbegeleiding proberen we een breed en dagelijks aanbod van activiteiten te bieden. Daar slagen we ondanks alle coronamaatregelen nog steeds in. Lees hier meer over in voorgaand artikel. Maar wat we echt tekort komen zijn 1-op-1 momentjes met de bewoners.

Op dit moment mogen twee woningen voor de activiteiten weer samengevoegd worden. Alle medewerkers en bewoners zijn ingeënt tegen corona en dat geldt steeds vaker ook voor externen. Dat betekent dat met handhaving van de corona maatregelen het risico van besmetting afneemt.

Daarom vragen we heel graag naar vrijwilligers die 1-op-1 aandacht willen geven. Een maatje voor een spelletjes, gesprekje, de krant voorlezen, een wandelingetje, etc. Helpt u mee onze bewoners gelukkige momentjes op de dag bezorgen?

Wilt u graag iets betekenen voor onze bewoners neem dan contact op met coördinerend activiteitenbegeleidster Tessa Storm, mobiel 06 5107 6810, Salamander 2, 1187 BS Bovenkerk (werkdagen: di-wo-do).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.