Hallo lieve vrijwilligers

Weer even een persoonlijk berichtje vanuit het Zonnehuis.

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat, en jullie- en jullie families, allemaal gezond zijn.

Wat duurt het lang hé, en het einde is nog niet in zicht. We missen jullie enorm, en we missen ook de normale dagen in het huis. De normale omgang met elkaar en onze lieve bewoners, het uitgebreid kunnen knuffelen van iemand die dit nodig heeft, het organiseren van fijne activiteiten, de vaak bijzondere momenten in contact en ga zo maar door. Wij verlangen hier enorm naar en kunnen niet wachten tot de maatregelen weer versoepeld kunnen worden.

Op een vreemde manier beginnen wij hier nu te wennen aan het ‘’nieuwe normaal’’ wat het voorlopig zal zijn.

Het is best wel een emotionele rollercoaster, zoals jullie inmiddels vast weten hebben wij ook besmettingen op onze locatie – zowel onder bewoners als collega’s.

Gelukkig zijn we met z’n allen een enorm goed team, wat alleen maar versterkt is tijdens deze periode, waardoor we als een geoliede machine aan het werk zijn ondanks alle ziekmeldingen.

Heel mooi nieuws is dat er maar liefst 8 bewoners genezen zijn verklaard!!! Ongelofelijk toch?! En de rest gaat naar omstandigheden ook goed en lijken er allemaal bovenop te komen, wat een opluchting is dat!

Hopelijk zien we elkaar na de crisis dus gewoon allemaal terug in goede gezondheid, dat zou echt fantastisch zijn.

Houd jullie goed en hopelijk tot gauw!!

Namens het Zonnehuis Bovenkerk
Tessa Storm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.