Beste wensen…

Allereerst natuurlijk de beste wensen aan alle vrijwilligers voor dit nieuwe jaar. Hopelijk ontstaat er in dit nieuwe jaar meer ruimte voor alles dat wij nu missen, en naar uit kijken om weer te beleven.

Ik hoop dat jullie ondanks de maatregelen, wel hele fijne feestdagen hebben gehad en in goede gezondheid dit nieuwe jaar binnen gestapt zijn.

Laten we hopen dat we elkaar in dit nieuwe jaar weer meer kunnen gaan zien, weer kunnen gaan samenwerken en onze bewoners met elkaar kunnen geven wat zij zo nodig hebben en verdienen; liefdevolle aandacht, meer wandelingen, spelletjes, kletspraatjes en zo nog veel meer.

Wat de maatregelen rondom het vrijwilligersbeleid betreft is er in de tussentijd niets veranderd. Jullie zijn zeer welkom, alleen beperkt het vrijwilligerswerk zich tot activiteiten op de woningen zelf, met een groepje bewoners van de betreffende woning of 1 op 1 met een bewoner. Er wordt met een mondkapje op gewerkt en waar het kan wordt er zo veel mogelijk afstand gehouden.

Wat ik van de vrijwilligers begrijp die al weer een poosje actief zijn en voornamelijk 1 op 1 met iemand wandelen, of actief zijn in de huiskamer, wordt dit positief ervaren! Er is veel ruimte voor gesprek, elkaar écht leren kennen en waardevolle momentjes. Echt leuk om telkens terug te lezen.

Mocht je voorzichtig weer een start willen maken met je vrijwilligerswerk; laat het me weten! Dan kijken we samen wat je fijn vindt.

Veel groetjes en op naar een mooi 2021!

Tessa Storm
Coördinerend Activiteitenbegeleider

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.